Kasta bort dina glasögon! Få i dig den HÄR ingrediensen så förbättras din syn avsevärt!

Med tiden börjar många av våra kroppsfunktioner försämras, först försämras vår syn. Synen är ansvarig för ca 90% av den information vi får, t.ex för att undvika hinder och lära sig nya saker.

Vetenskap och teknik har avancerats en hel del under de senaste decennierna, men även med förbättringar i våra glasögon och kontaktlinser, kan vi inte lösa problemet med försämrad syn. Och medan vetenskap och teknik inte ger resultat, finns det ett naturläkemedel som kan hjälpa dig att bli av med glasögon på kort tid!

Den ingrediens som kan förbättra din syn är saffran, en rot som används mest som krydda i olika kök. Enligt Silvia Bisti, en vetenskapsman, kan en kopp saffrante varje dag verkligen förbättra din syn och kommer att hjälpa dig att bli av med dina glasögon på nolltid. Så här gör du tet:

Ingredienser:
1 gr. saffran
2 dl vatten

Förberedelse:
Häll vatten i en kastrull och värm tills det kokar, tillsätt sedan saffran och låt lösningen sjuda ett par minuter innan du tar bort den från plattan. Låt tet svalna, tillsätt sedan lite honung (om du vill). Drick saffrante varje kväll innan du går till sängs för bästa resultat.
På bara en kort tid kommer du att kunna märka förbättringar på din syn. Förutom att förbättra din syn, kommer saffran också reglera dina triglycerider och kolesterolnivåer, förbättra kroppens cirkulation, behandla artrit och förbättra ditt minne.

Dela gärna denna läsvärda artikel med dina vänner på Facebook!