Han gav den hemlösa mannen 900kr! Vad han gör med pengarna kommer CHOCKA dig!

Låt oss inse det: Många av oss tvekar att ge pengar till hemlösa, bekymrade över att de kommer att spendera dem på ett sätt som vi skulle överväga oklokt.

Men en man satte tron på prov…och hans överraskande nya video som visar vad som hände efter att han gav en hemlös man 900 kr har redan över 45 miljoner visningar på YouTube.

Josh Paler Lin, vars YouTube-kanal har mer än 2 200 000 prenumeranter och innefattar för de mesta ”prankvideos”, tänkte att han skulle försöka ett socialt experiment: Ge en hemlös man pengar, sedan följa honom i hemlighet för att se vad han gör med dem.

Och mycket riktigt, mannens första stopp var på en spritbutik . Han kom ut med en påse och tog den till en närliggande park. Nå, vad förväntar ni er, eller hur?

Fel: I parken, tog mannen mat ur påsen och delade det med hans hemlösa vänner.

”Mitt hjärta krossades ,”  berättade Lin för DAG.

Efter att ha sett vad den hemlösa mannen, vars namn är Thomas, gjorde med kontanterna, närmade sig Lin honom med kameran och förklarade att han hade varit efter honom. Han bad om ursäkt och gav Thomas mer pengar.

Thomas sade att han skulle sluta sitt jobb för att ta hand om sina sjuka föräldrar, sedan förlorade han sitt familjehem efter att de dog. Han sade att han har varit bott på gatan i fyra månader.

Lin beslutat att vidta åtgärder, han startade en insamlingssida för att få in pengar för att hjälpa Thomas komma bort från gatorna. Donationer hittills har toppat över 400 000 kr.

”Folk tror att jag förändrade hans liv”, sade Lin, som underhåller att filmen inte var iscensatt. ”För mig är det helt tvärtom. Jag känner att han förändrade mitt liv.”

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!