Att dricka CHAMPAGNE varje dag kan bidra till att förebygga demens och Alzheimers!

Tre glas om dagen är bra för magen.

Enligt nyheter som både ger hopp och förvirring, har forskare upptäckt att tre glas champagne varje dag kan hjälpa till att förhindra uppkomsten av demens och Alzheimers. Enligt en förening som finns i pinot noir och pinot meunier, kan svarta druvor som används för att göra en flaska bubbel, avvärja hjärnsjukdomar och öka de fysiska minnet.

Han fortsatte: ”Denna forskning är spännande eftersom det för första gången visar att en måttlig konsumtion av champagne har potential att påverka kognitiva funktioner såsom minne.”

De som genomförde studien hoppas nu att gå vidare till studier omfattande pensionärer. Samtidigt som en talesman för Alzheimers Society beskrev resultaten som ”intressant”, men tillade: ”.Mycket mer forskning behövs”

Vi väntar spänt på fler nyheter med ett glas i handen.


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!