5 enkla lösningar på hur du får ditt nagellack PERFEKT! – & utan kladd!

Jag kan verkligen inte måla mina naglar felfritt. Det är så himla svårt! Jag har försökt måla mina naglar så många gånger, och det har alltid varit en misslyckande. Mina naglars resultat blir dåligt eftersom jag får nagellack utanför naglarna och över mina fingrar. Det är som jag målar allt utom mina naglar. Vad som är ännu värre är att sen fixa till röran jag gjort. Usch, jag blir trött bara jag tänker på det! Så där har ni det, det är anledningen till att jag inte målar naglarna.

Även om det är en ganska bra anledning, kan det inte vara min ursäkt längre. Jag har lärt mig fem sätt att måla mina naglar perfekt. Varje sätt är enklare än det föregående, lita på mig. Titta på den här videon, och lär dig att måla naglarna perfekt. Din manikyr kommer att se fantastisk ut!

Jag kommer definitivt att prova detta nästa gång jag målar mina naglar. Jag behöver flytande latex i mitt liv.

Kommer du testa detta? Kommentar och låt oss veta!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!