Han försöker kidnappa pojken! Men ser inte att hans storasyster kommer!

Det var en skrämmande prövning, men de allra yngsta visade sig vara några av de modigaste den där ödesdigra dagen. När 8-åriga Delicia, 10-åriga Brenden, och deras 22 månader gamla lillebror Owen Wright lekte i parken nära deras barnvakts hem, hände det otänkbara.

En man tog tag i Owen och sprang iväg, med tanken att kidnappa honom. Övervakningskameror fångade hela händelsen. Mannen springer iväg med barnet i famnen, men Delicia och Brenden springer efter.

”Den lilla flickan kom springande runt hörnet skrikande för livet”, sade vittnet Dorothy Giddings.

Delicias högljudda skrik fick uppmärksamhet hos förbipasserande. Två tonårspojkar hjälpte till att jaga kidnapparen. Kidnapparen blev så skrämd att han släppte Owen och sprang från platsen.

Efter att händelsen nådde nyheterna, var en total främling var så imponerad av Delicia och Brendens kärlek till sin lillebror, att personen kontaktade de lokala nyheterna. Även om de förblev anonymt, tilldelades ca 900 kr var till syskonen.

Barnen var chockade, men inte i närheten lika stolta som sin far, som vet precis hur tragiskt det kunde ha slutat om de inte hade varit så modiga.

”Det är så dyrbar att dina barn gör rätt saker en vanlig vardag, och särskilt den kärlek som de har för sina syskon”, sa deras far, Michael Wright.

Se själv i videon här nedanför:

Vänligen dela denna otroliga historia på Facebook om du tror att dessa två verkligen är små superhjältar.