Hemligheten till ett långt liv! – enligt Storbritanniens äldsta man!

Storbritanniens äldsta man, Jack Mansfield, har avslöjat hemligheten till ett långt liv. Håll i dig.

Gud, Jack. Kan det inte vara öl eller bacon?

Han föddes 1907, vilket innebär att han har upplevt 19 premiärministrar, fem monarker och överlevt två världskrig. Dessutom var han vid liv när Titanic sjönk, när den stora depressionen drabbade och när första mannen gick på månen.

Jack Mansfield with his late wife, Beatrice. A great-grandad who has become the oldest man in Britain at the age of 108 says the secret to a long life is hard work and a daily FRY-UP. See NTI story NTIOLD. Former farmer John Mansfield, known as Jack, was born in 1907 meaning he has lived through 19 Prime Ministers, five monarchs and survived two world wars. The sprightly centenarian has also worked through the Great Depression and has been alive for historic events such as man’s first journey into space and the sinking of Titanic. He lived in Mayfield, Derbys., for most of his life until medical problems prompted a move to Tynefield Court Care Home, in Etwall, Derbys., just five weeks ago. Jack, who will reach the age of 109 in December, celebrated being unveiled as the oldest man in the country by treating himself to a pint of lager on Monday (17/10). Jack brought up his family of six children, the oldest being 84-year-old Doreen Butt, in Mayfield with late wife Beatrice, who passed away 26 years ago. The former Co-op coal man also has 10 grandchildren, 15 great-grandchildren and a great, great grandchild. Jack said his relentless work schedule, which saw him still perform manual work at the age of 98, has been a key part of his long life.

Jack är Storbritanniens äldsta människa, men 33 kvinnor är äldre framför honom. Kvinnor lever längre. Sånt är livet.

Enligt Jack, har han verkligen lagt ner hårt arbete och utförde fortfarande manuellt arbete vid den mogna åldern av 98.

Han berättar.. ”Hemligheten till att komma till denna ålder är arbete – det får dig att hålla igång, och jag har aldrig slutat. Jag kunde arbeta 20 timmar åt gången och jag brukade aldrig gå till sängs på kvällen – jag hade inte tid.

”Jag brukade röka, men inte mycket, och jag älskade att hänga på puben.

”När jag har haft värk och smärta under åren, har jag gnuggat vinäger på de, och jag svär vid det. Jag tror att dricka det har hållit mig från att insjukna.”

Men han vet hur man slappnar av och han firade som Storbritanniens äldsta man med en öl. Legend.

A great-grandad who has become the oldest man in Britain at the age of 108 says the secret to a long life is hard work and a daily FRY-UP. See NTI story NTIOLD. Former farmer John Mansfield, known as Jack, was born in 1907 meaning he has lived through 19 Prime Ministers, five monarchs and survived two world wars. The sprightly centenarian has also worked through the Great Depression and has been alive for historic events such as man’s first journey into space and the sinking of Titanic. He lived in Mayfield, Derbys., for most of his life until medical problems prompted a move to Tynefield Court Care Home, in Etwall, Derbys., just five weeks ago. Jack, who will reach the age of 109 in December, celebrated being unveiled as the oldest man in the country by treating himself to a pint of lager on Monday (17/10). Jack brought up his family of six children, the oldest being 84-year-old Doreen Butt, in Mayfield with late wife Beatrice, who passed away 26 years ago. The former Co-op coal man also has 10 grandchildren, 15 great-grandchildren and a great, great grandchild. Jack said his relentless work schedule, which saw him still perform manual work at the age of 98, has been a key part of his long life.

Hans äldsta barn, Doreen, är 84. Han har sex barn totalt, men tyvärr avled hans fru, Beatrice, för 26 år sedan.

Han har också 10 barnbarn och 15 barnbarnsbarn. Han kommer att fira sin 109: e födelsedag i december.

Grattis på födelsedagen i förväg, Jack.

DELA gärna med dina vänner på Facebook!