Mamman vill lämna tillbaka kläderna till hennes döda barn. Men svaret från butiken får henne att bryta samman!

Gravida Jacinta Masters från Australien hade hoppats att denna dagen aldrig skulle komma. Hon var tvungen att föda sitt dödfödda barn på sjukhuset, och vad hon upplevde när hon skulle lämna tillbaka babykläder till affären, beskriver hon i denna rörande Facebook post:

2

”Detta är ett öppet brev till Jo, den vackra kvinnan som hjälpte mig i butiken den här morgonen.

Du känner inte mig. Men jag gick tillbaka idag för att lämna tillbaka några kläder som jag hade köpt till barnet jag bar.
Jag fick veta att jag inte kunde lämna tillbaka dem eftersom jag inte hade med det kreditkort som jag hade betalat kläderna med. Jag bröt samman och förklarade att jag  var på väg till sjukhuset för att föda det barn som dött i magen, och jag skulle lämna tillbaka kläderna eftersom jag inte kunde stå ut med att se dem när jag kom hem. Och i det ögonblicket jag sa det, då jag såg uppriktigheten i ansiktet. Du ignorerade din chef och reglerna för att ge mig pengarna tillbaka.

När du frågade om jag hade en filt att svepa in honom i, och jag inte hade det. Det var en av de saker som jag var tvungen att köpa i morse.

Du gav mig då en stor kram och lät mig gråta på din axel. Och du hjälpte mig plocka ut en filt. Blå med vita moln på.

Den var perfekt.

Jag försökte betala för den, men du vägrade ta emot några pengar och betalade den från din egen ficka. Jag grät ännu mer. Och jag sa till dig att du är en ängel. Jag hade inga ord. Jag visste inte hur jag skulle tacka dig !!

Jag grät hela vägen till sjukhuset. Jag satt utanför i femton minuter och grät och kramade filten.

Jag känner inte dig, och tyvärr vet jag inte vad du heter. Men jag vill att du ska veta hur tacksam jag är över att ha träffat dig, och tacksam för vad du gjorde för mig och min lilla Sammy.

Jag vill bara att du ska veta, det gav mig så mycket komfort att hålla i filten mellan värkarna, och linda honom in i den när han föddes.

Och jag kommer aldrig att glömma vad du gjorde för mig och mitt barn.
Du är verkligen en ängel och jag tackar dig av hela mitt hjärta !! xxxx ”


DELA gärna den här artikeln med dina vänner på Facebook!