Detta är vad leverfläckar faktiskt är! Och så HÄR blir du enklast av med dem HEMMA!

Att hitta en konstig, oregelbunden tillväxt på huden någonstans på kroppen är anledning till oro, men om det är en leverfläck så behöver du inte vara orolig leverfläckar är mjuka, små, smärtfria hudutväxter som kan dyka upp nästan var som helst.

De är lyckligtvis ofarliga och utgör ingen risk för människor. I själva verket är de ytterst vanligt, så vanligt att praktiskt taget alla som läser detta just nu kommer att utveckla en eller flera vid något tillfälle under sin livstid, om de ännu inte har någon.

För att upptäcka en leverfläck, leta efter en upphöjd flik av hud som verkar vara antingen slät eller i oregelbundet formad. Det är hur de oftast beskrivs. Dessutom visas hudflikar oftast på de områden på våra kroppar där hudveck eller veck är naturligt som inkluderar ögonlocken, armhålor, hals, ljumskar och under brösten.

Vissa typer av människor är mycket mer mottagliga för att få leverfläckar. De som är överviktiga och medelålders vuxna löper högre risk att få leverfläckar och kan ha mellan 1 till 100+ på sin kropp.

Sammantaget är leverfläckar helt ofarliga. Det finns rapporter om obehag och irritation, men detta orsakas oftast av rakning, andra hudåkommor som eksem, eller smycken och kläder som skaver mot dem.

Den viktigaste frågan med de små hud utväxterna är att människor tycker att de är fult och oattraktivt. Det är därför de ofta letar efter sätt att bli av med dem för gott och tillgriper några ganska ohyggliga sätt att göra detta. Folk har försökt att skära och binda dem och frysa dem. Även om dessa metoder ofta fungerar, måste de göras av en utbildad läkare eller sjuksköterska under rena, sterila förhållanden. Om inte, riskerar patienten att få infektion, permanent ärrbildning, eller ännu mer allvarliga medicinska problem.

I stället för att själv stympa eller spendera en massa pengar på besök hos läkare, finns det en mycket mindre drastisk och mer prisvärt sätt att enkelt ta bort leverfläckar själv i ditt eget hem. Denna avlägsnande metoden innebär bara en enkel sak: äppelcidervinäger. I den medföljande YouTube-video förklarar Dr. Doug Willen exakt hur man ska behandla leverfläckar med en åtgärd hemma.

Här är steg för steg av den information han beskriver:
1. Ta en flaska äppelcidervinäger och använda den för att grundligt blöta en bomullstuss.
2. Gnid bomullstussen ovanpå huden minst 2-3 gånger per dag.
3. Gör detta varje dag under en vecka eller längre om det behövs. Allteftersom tiden går, ska leverfläcken börja mörkna tills den slutligen blir svart och faller av.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!