Kvinna ser en hemlös man med den HÄR skylten! – Då stannar hon!

Oavsett hur mycket vi försöker, kan det kännas omöjligt att hjälpa alla som behöver hjälp. Vad som är viktigt är att vi hjälper till när vi kan och gör en uppriktig ansträngning att göra en positiv skillnad.

Det är vad Wilma Price gjorde. Hon var van att se hemlösa i staden, men en dag såg hon en man med en skylt som rörde henne så djupt att hon var tvungen att hjälpa.

Wilma Price såg ofta hemlösa i sin stad, men en dag på Walmarts parkeringsplats, såg hon en man med en skylt som skiljde sig från alla andra hon någonsin hade sett. Hans hund hade blivit infångad och tagits till en hundgård så han behövde hjälp att få ut honom…

dog-1-664x430

Hon fick veta att mannens namn var Tom och att han behövde 1 000 kr för att få ut sin valp Franklin ur buren. Wilma fick Toms berättelse bekräftad och fick veta att kostnaden var så hög för att utöver den grundliga avgiften, hade de gett hunden en spruta.

dog-2-664x477

Även om hennes egen ekonomi var stram, ordnade hon pengar för att hjälpa Tom att få tillbaka Franklin. Inom två dagar hade hon fått ihop tillräckligt med pengar, så hon och Tom åkte för att hämta honom…

dog-3-664x371

Efter att de betalat avgiften och fyllt i det nödvändiga pappersarbetet, tog arbetarna ut Franklin. Den stackars hunden var skakig och nervös tills han såg sin ägare, och sedan hade de en tårfyllt – men glad – återförening!

dog-4-664x371

Tom var så tacksam att han försökte betala tillbaka Wilma med lite pengar han hade, men hon tog inte emot dem.
 Hon var bara glad över att ha gjort skillnad. ”Ibland måste man bara gräva djupare och göra det som känns rätt i hjärtat”, sade hon.

dog-5-664x470
Dela denna gripande artikel med dina vänner på Facebook!