9 ställen att röra en kvinna för att göra henne galen i dig! Alla män bör veta detta!

Det finns några områden som kan hetsa upp kvinnor och gör dem galna i dig. Män bör veta om dessa områden eftersom att kvinnor kan känna sig tillfreds över hela kroppen. Rör dessa områden som förspel eller för att få din tjej att koppla av efter en hård dag på jobbet.

1. Nacken ansågs som mycket attraktivt av män i forntida Japan eftersom att det var en av de få platserna på kvinnors kropp som var ”naket”. Lägg märke till reaktionen av din kvinnliga partner efter att du kysst henne lätt på nacken.

2. Kvinnor med ett väldefinierat nyckelben är väldigt sexigt. Du bör visa hur mycket du uppskattar det genom att röra där och kyssa. Knäpp upp hennes tröja tillräckligt för att skymta nyckelbenet. Du kan också ägna uppmärksamhet åt detta område under sex.

3. Placera handen på hennes axel, men var inte alltför påträngande. Du kan också visa att du skyddar henne genom att placera handen mot korsryggen. När ni är ensamma, kyss eller slicka hennes rygg och kyss korsrygg för att göra henne galen i dig.

4. Ett misstag män gör är att de inte ger mer uppmärksamhet till området bakom kvinnans knä. Det är ett misstag, eftersom att detta område är mycket känsligt och att smeka det kommer att göra henne upphetsad.

5. Gör din kvinna galen i dig genom att röra, kyssa eller lätt bita i hennes örsnibbar. Du kan också prova att nafsa runt utsidan av resten av hennes öra.

6. Genom att smeka fingret längs hennes handflata , oavsett om ni är ensamma eller i det offentliga, visar du din kärlek och omsorg för din partner.

7. Det finns inget mer tilltalande än en fotmassage, särskilt efter en lång och tröttsam dag. Ta en massageolja eller lotion och massera hennes anklar, tår och sidorna av fötterna.

8. Kvinnor besöker en frisör inte bara för att de vill att deras hår ska vara vackert, men också på grund av hårmassage i form av händer som långsamt drar genom håret. Så det innebär att du också kan prova denna njutning. Med hjälp av fingrarna börjar massera tinningarna och bak mot nacken.


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook