De var oskiljaktiga under uppväxten på barnhemmet! Återföreningen berör hela världen!

Tänk dig att inte ha några föräldrar. Att inte ha en varm famn att krypa upp till – och att inte kunna känna sig älskad. Tänk dig som barn att känna dessa känslor – och sedan träffa sin bästa vän. En sådan vän du gör allt med. Ni är oskiljaktiga och tillsammans hanterar ni alla de utmaningar ni ställs inför. Ni vet att allt kommer att lösa sig, så länge ni har varandra.

Den känslan hade 4-åriga Hannah och hennes tre-åriga vän Dawson. De var båda föräldralösa och växte upp på ett barnhem i Changsha, södra Kina. De var oskiljaktiga och gjorde allt tillsammans.

Allt förändrades när Hannah för ett år sedan adopterades av Sharon och Andy Sykes i UA – och Dawson lämnades kvar på barnhemmet i Kina, berättar People.

Men tack vare Hannahs mamma Sharon, har de nu återförenats och ögonblicket de träffas på flyplasen få internet att fälla en tår av lycka. Varför Hannah och Dawson nu åter kommer att bli oskiljaktiga är tack vare Hannahs mamma, Sharon. Efter adoptionen fick hon veta att hennes dotter hade sin bästa vän på barnhemmet, och han blev kvar där. Hon kunde inte sluta tänka på det. Hon visste att hon skulle bli tvungen att hitta en familj till honom så att hon kunde få sinnesro – och för sin dotters skull.

Dawson lider dessutom av en ovanlig sjukdom som behöver regelbunden behandling och därför kände hon extra mycket för pojken.

Slutligen fann Sharon en familj: Amy och Christopher Clary. De bodde i samma stad som Hannahs familj och det innebar naturligtvis något helt extra. 11 månader senare, när alla papper var klara – såg återförening på flygplatsen i Dallas till att alla var rörda till tårar.

– De kallar varandra bror och syster. Och nu när Hannah bor så nära att kan de alltid stödja varandra, säger Dawsons mamma Amy till People.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!