Vad säger sättet du kramar din partner på dig om relationen? Jag hade ingen aning!

En relation är en vacker sak att vara i. Den kärlek som två människor i en relation delar är obeskrivlig. Men många gånger kanske du inte ser problemen. De kan vara små och försumbara till att börja med, men med tiden, kan de växa sig stora. Vi är inga relationsexperter eller rådgivare men vi är övertygade om att det finns tecken i varje relation som om du märker , visar tydligt på problem i relationen. En av dessa tecken inkluderar ditt sätt att kramas. Det finns olika typer av kramar som tyder på olika egenskaper hos en relation.

1. Att sätta din hand i jackfickan. När du är bekväm nog att sätta din hand i partners jackficka, visar det att de betyder något för dig. Du känner dig lugn och tillfreds runt denna person.

2. Armarna om midjan. Armarna runt en persons midja visar skydd. Du är säker på att du kan ge säkerhet och komfort när som helst.

3. Tittar direkt på dem. När du blickar rätt in din partners ögon, betyder det att du har lyckats skapa en sann och äkta anslutning. När du har nått den nivå där du stirrar in i din partners ögon samtidigt som du håller om dem, är det bortom fysisk känsla.

4. Stryka ryggen. Att stryka en persons rygg visar tillförsikt. Du vill vara där för personen. Du bryr dig om dem. Detta är oftast något man gör med en person som du är villig att berätta för dina problem, och lyssna till deras också.

5. Att sätta armen om axeln. När någon lägger sina armar runt en annan persons axlar betyder det vänskap. Detta innebär att du har etablerat en pålitlig relation, men endast på ett vänligt sätt. De är någon du tenderar att lita på.

6. Ge en klapp på ryggen. Att ge en klapp på axeln är också ett tecken på vänskap. Du visar att du inte vill ha intimitet. Detta är något som människor som befinner sig i tidiga stadier av vänskap tenderar göra, för att visa kamratskap.

7. Hålla avstånd. Det finns människor som gör detta. Om någon håller avstånd medan de ger dig en kram, betyder det att de är obekväma. Detta innebär osäkerhet eller oenighet. Detta behöver inte nödvändigtvis vara en dålig sak. Det kan också betyda att de är obekanta med dig.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!