Hennes söner sitter på bryggan. Men när mamman tar ett KORT, inser hon de OTROLIGA…!

År 2014 började Elena Shumilova ta bilder av sina söner på den ryska landsbygden. För skoj skull, postade Elena sina bilder på nätet. Då hade hon ingen aning att hennes arbete skulle spridas till miljontals människor runt om i världen.

Som barn tillbringade Elena hennes dagar utomhus, interagera med naturen och kärleken i världen omkring henne. Som vuxen, när de ”verkliga livet” tog över flyttade hon så småningom till stan och arbetade som arkitekt. Men hon visste att något saknades.

Efter att ha gift sig och gått två små pojkar, lämnade Elena sin karriär som arkitekt för att bli en heltidsmor. Hon och hennes man bestämde sig för att flytta bort från stan till en vacker gård vid sjön – bort från buller och föroreningar. Hennes söner hade en chans att återuppleva en barndom som hon själv haft som liten flicka. Elenas söner tillbringade sina dagar med att springa, klättra och utforska en miljö ”oförstörd av världen.”

En dag, plockade Elena upp en kamera och började ta bilder av hennes söner. Bakom linsen, såg hon världen i ett helt nytt ljus och resten var historia…


Titta på den här otroligt inspirerande videon och dela med dina vänner på Facebook!