8 tecken på att du har en man som kommer älska dig för alltid! Underbart!

Känslan att vara kär kommer att hålla dig nöjd, känslan av att bli älskad ger dig känslan av trygghet. Att ha en man bredvid dig, och att få känna dig skyddad är nånting de flesta vill.

I det här inlägget kommer vi att presentera 8 tecken som gör att du kan vara säker på att den man som är bredvid dig kommer att älska dig för all framtid.

1. Han behandlar dig som en prinsessa
Medan du är runt honom  gör han allt för att få dig att känna dig som en prinsessa. Män kan vara trevliga, men det är annorlunda. Om han skämmer bort dig hela tiden även framför hans vänner och familj så betyder det att han tänker på lång sikt med er.

2. Han säger ”vi”
Han måste säga ”vi” istället för mig i de situationer han planerar framtiden. Så om han säger vi, betyder det att han ser en framtid för er två.

3. Han hjälper dig
Om han alltid är där för dig, och han hjälper dig med allt du behöver så är han en keeper.

4. Han pratar om framtiden
Män som är med dig bara tills något bättre kommer dyka upp kommer aldrig att göra planer för framtiden, utan bara fokusera på nuet. Om din man berättar om sin semester nästa år och gör upp planer om en avlägsen framtid kan du vara säker på att han ser dig i sin framtid.

5. I samklang
Visst, självklart tycker din man att du är en skönhet, men lyser hans ansikte upp när du kommer in i rummet? Män som är upp över öronen förälskad kommer att stråla när de ser dig, och de kan inte dölja det. Även när du ser ut som du har fastnat med fingret i en eluttag, i deras ögon kan ingen jämföras med dig.

6. Dessa fyra små ord
Om han säger att du är ”Den enda”, kommer du att vara gift snart.

7. Bara du
Om du är den första personen att han kommer att ringa om han är i trubbel, eller för goda nyheter, han är en keeper. Du måste lita på honom. Du är den viktigaste personen i hans liv.

8. Bekräftelse
När hans familj börjar prata om hur mycket han älskar dig så är det ett säkert tecken på att han ser en framtid med dig. Du vet, när han går ut ur rummet, och hans mamma säger att hon hörde honom tala om för sin pappa att han tycker du är den perfekta kvinnan för honom. Hurra, du har hittat din drömprins och han är din för alltid.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fina artikel med dina vänner på Facebook!