Har du ett ”M” i handen? Vad det innebär kommer att förvåna dig!

Endast speciella människor har bokstaven ”M” i handen.

Handflatan är fylld med linjer som bildar mönster och tecken. Medan vetenskapen skulle hävda att linjerna inte är relevanta, så menar handläsare att linjerna berättar en del om handens ägare.

Speciellt de gamla egyptierna var anhängare av kiromanti, konsten att förutsäga en persons öde utav linjerna i handflatan.

Men vad betyder de olika linjerna i händerna egentligen?
Vi har skapat en guide som avslöjar hemligheterna bakom linjerna i handen.

Du kommer att använda dig av vänster handflata.

A. livlinje

ha1

Denna linje talar inte om hur gammal du är, men mer om livet hälsa. Är slagkurvan bred är du mindre mottaglig för sjukdomar, och vice versa om linjen är tunn och kort tenderar personen att vara en magnet för sjukdomar. Om det är en paus i linjen så är det ett tecken på en förändring i din livsstil.

B. Huvudlinjen

ha2

Om denna linje är klar, djup och rak är du intelligent, realistisk och har speciella talanger. Ju djupare linjen är, desto bättre minne har du. Och är din livlina sammankopplad med huvudlinjen, så betyder det att du är en balanserad person.
C. Ödes linje

ha3

Är din ödeslinje lång så kommer du att ha framgång i livet och du har varit målinriktad sedan barndomen. Men om linjen är kort och djup, så styrs ditt liv av ödet och slump. Lutande ödeslinje tyder på att ditt liv kommer att ändra riktning en eller flera gånger.
D. Hjärtlinjen

ha4

Här kan du få svar på ditt kärleksliv. Får du ditt hjärta ofta krossat så berör din hjärtlinje förmodligen din livlinje. En bred linje visar att du är bra i en relation och på att känna kärlek. Ju rödare och djupare denna linje är, desto mer passionerad är du som person. Om du vill veta om du matchar med din partner, bör ni jämföra hjärtlinjer – om de liknar varandra så är ni en bra match!

’M’ i handflatan

ha5

Det är inte vanligt att vara innehavare av bokstaven ”M”, när den är sammansatt av liv, hjärta och huvudlinjen. Dessa M-människor är ganska speciella och har stora talanger. Kreativitet och lösningsinriktad är egenskaper dessa människor besitter. Särskilt i gamla dagar trodde man att M-folk skulle åstadkomma stora saker i världen.

Är inte det spännande att läsa händer?

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!