En kvinna går in i en butik. Men sättet hon behandlas på utav butikschefen? Jag är chockad!

Denna unga butiksarbetare upplevde något så rörande att han bara var tvungen att dela berättelsen på Internet.

På webbplatsen Reddit, delar han historien som påverkat alla djupt.

”Låt mig berätta en historia om min chef. Han är 1,90 cm lång och har en relativt bred fysik, vilket är varför de flesta människor finner honom lite skrämmande. Händelsen du nu kommer att höra om bevisar att han tvärtom är en mycket trevlig kille.

När detta hände hade jag bara jobbat här i sju månader. En dag, så kom en kvinna med två barn in i butiken. Barnen var ungefär 2 och 5 år gamla. Mamman såg trött ut, håret var rufsigt och hon såg ut som hon hade många timmars sömn att ta ikapp. Hon kom fram till mig och bad om att få prata med ägaren. Jag ringde min chef, som kom och mötte upp kvinnan. Det var en ganska lugn dag på jobbet, och varifrån jag stod så kunde jag höra deras konversation.

Kvinnan berättade min chef att hon hade precis flyttat hit från grannstaden för att komma bort från sin våldsamma exman. Med hjälp av sina vänner, fick hon en lägenhet, men hon hade ingen mat för sig själv eller barnen. Hon bad därför min chef om att få hjälp.

Min chef tvekade inte. Han sa åt henne att ta en vagn, fylla den med mat, och sedan gå till kassan för kontanter. En halvtimme senare kommer hon till kassan och min chef säger åt mig att slå in samtliga varor som vanligt. Sen tar han ut sin egen plånbok och betalar för varorna.

Chefen tar mig in i hans kontor för ett ögonblick, och frågar om jag kan hjälpa kvinnan med varorna till bilen. Han vill också att jag ger henne en anteckning han skrivit.  Jag gör som han sagt och transporterar varorna till bilen. Jag ger henne noteringen och hon börjar läsa. Hon gråter. Jag frågar om allt är okej, hon överlämnar lappen till mig utan att säga ett ord.

På lappen så beklagade han att kvinnan var i en sådan svår situation. Vidare sa han om hon behövde ett jobb för att överleva, så var hon välkommen att komma och börja arbeta i butiken. Han skrev också att det var bara att ta kontakt om hon skulle behöva lite hjälp med barnen.

Kvinnan dök upp några dagar senare och hon arbetar fortfarande i butiken. Hon är en av de finaste kvinnor jag känner och denna historia är ett exempel på varför jag älskar mitt jobb.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!