24-åriga mamman skriver ett brev till sin före dettas nya flickvän. Vad hon säger har fått ALLA att reagera!

Audrey Loving, 24 bor med sin dotter Riley i Virginia, USA.

Trots att de gifte mycket unga, har inte Audrey och barnets far levt tillsammans de senaste 4 åren. När Riley besöker sin far tenderar hon också att tillbringa tid med sin fars nya flickvän, Whitney.

På Facebook publicerade Audrey ett öppet brev till sin föredettas nya flickvän, eftersom hon ville säga något:

”Detta är flickvännen till min dotters far. Den ljuvligaste personen någonsin som jag är evigt tacksam för. När Riley besöker sin far, så gör hon mat till min dotter, ta hand om henne, köper presenter till henne och behandlar henne som sin egen. Varför måste alla mammor alltid vara så onda och svartsjuka mot varandra? Ingen sa att det var lätt att vara mamma till ett barn som inte kan ta hand om sig själv. Så när någon verkligen gör en insats, pressa inte bort dom. De förtjänar det inte, och de försvinner och helt plötsligt har du att göra med en ond styvmor till ditt barn. Ja, de finns. Jag ser dem överallt. Ett barn kan ha två mammor, eftersom det i mina ögon är bättre ju fler människor som bryr sig om och älskar min dotter. Jag kommer aldrig att få henne att känna sig utanför. Jag är så oerhört tacksam för den här kvinnan. Damer, det är dags att växa upp och fokusera på att vara en bra mamma. Älska mer, hata mindre! ”

24-åringen vet exakt vad hon talar om, eftersom hon kommer från en splittrad familj. Att ”dela” sina barn med någon annan har ändå varit svårt:

”Naturligtvis är det i grunden svårt. När man har ett barn är man automatiskt en överbeskyddande ”mama bear”, säger Audrey.  ”I början skrev jag långa listor till Whitney om vad hon bör och inte bör göra när det gäller Riley, men nu är jag bara glad att ha någon som fortfarande bryr sig om min dotter och älskar henne ”

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!