7 typer av män du bör hålla dig borta från!

”Du blir så frustrerad ibland att du tror att det skulle vara bättre att vara ensam. Att kärlek är inte värt all sorg och smärta. Min kära,vackra, starka kvinna … det är inte kärleken i sig som orsakar sorg och smärta. Det är männen du väljer. ”

Som kvinna kan vi falla hårt för en man. Det kan vara deras utseende som lockar oss, historien de berättar om sig själv, hur de tittar på oss med sina mörka ögon. Eller kanske ser vi nån oförklarlig oskuld i dem som gör att vi vill ta dom under våra vingar och vårda dem tillbaka till helhet.

Vi kan inte alltid förklara varför när vi faller, så faller vi hårt.

Ibland mot bättre vetande, faller vi för samma typ av kille om och om igen, bara för att få samma upplevelse.

Total f * cking shitstorm.

Om du för tillfället är involverad med eller påväg att falla för denna typ av människa, gå in med ögonen vidöppna och var beredd på vad som kan komma med att vara i det förhållandet.

Ytterst så är valet ditt. Ibland måste vi ha erfarenheter för att lära, växa och räkna ut vad vi verkligen förtjänar. Men du får fortsätta på egen risk.

1) Projektet

Killen har potential. Du kan se det. Och du vet att allt han behöver är lite kärlek och vård från dig att nå sin fulla potential.

Han kanske inte kan behålla ett arbete. Han kanske röker och dricker lite för mycket. Han kanske saknar ambitioner, kan inte räkna ut vad han vill göra med sitt liv eller bara är lat. Oavsett vad det är, så är du villig att investera i honom och försöka göra honom till vad du vill att han ska vara.

Detta kommer aldrig att fungera. Eftersom människor i sig är som de är. Och de inte ändrar sig förrns de är redo, om de någonsin gör det. Om han inte är vad du vill ha precis som han är i detta ögonblick, låt honom gå och leta efter någon som har de egenskaper som du letar efter.

2) Kan inte kommunicera

Den här killen skulle inte kunna kommunicera en känsla om hans liv så berodde på det.

Han är sen och han tänker inte ens på att ringa upp dig och låta dig veta. Det kan gå dagar utan att du hör från honom eftersom han inte tänker på att det kan vara viktigt för dig att veta att han fortfarande är vid liv och att du inte behöver anmäla honom som försvunnen till polisen.

Det mest frustrerande med denna typ av människa är att han inte tror att kommunikation är viktigt, därför kommer han inte kommer att kommunicera mer bara för att du förväntar dig det av honom. Om du är en av de kvinnor som tycker om att veta hur han känner och så borde du gå vidare från detta. Det kommer aldrig att hända.

3) Playern

Definitionen av playern säger allt. Han älskar dig, och han älskar många andra kvinnor samtidigt. Sex med dig är häpnadsväckande …precis som är sex med alla andra kvinnor han har det med. Du kommer aldrig att bli hans enda eftersom han inte kan hålla sig till enbart en person. Variation är livets krydda för honom.

Om du letar efter ett monogamt förhållande, hittar du det inte här.

4) Mannen som inte känner sig själv

Det är väldigt lätt att falla för den här killen. Han förför dig med sitt grubbel, ”Jag är så förvirrad …” han är mystisk. Han ber om din åsikt om saker. Han matar ditt ego genom att utnyttja din önskan att hjälpa honom att räkna ut saker. Han säger att han vill en sak, men hans handlingar säger något helt annat.

Det blir ansträngande att försöka lista ut vad han vill … och tills han vet, kommer du aldrig att kunna göra honom lycklig. Eftersom ingen eller ingenting gör honom lycklig. Promenera ifrån denna snubbe och låt honom räkna ut det på egen hand.

5) Älskar jakten, men inte fångsten

Den här killen älskar jakten. I själva verket är han en mästare på uppvaktning. Han älskar att flirta, skicka suggestiva textmeddelanden och e-post … för att berätta hur lycklig han skulle vara med dig.

När han slutligen får din fulla uppmärksamhet, charmar dig och lockar dig till sängen, räkna med en 180 vändning från allt romantiskt, ”Jag vill ha/måste ha dig nu” beteende. Han börjar agera mer avlägsen. Han svarar inte på dina samtal eller sms. Kommunikation med honom går från flera gånger per dag till en gång i veckan om du har tur.

Du börjar tänka att du kanske har missförstått honom.

Det gjorde du inte. Jakten är över och det är där spelet slutar för honom. Så låt det sluta för dig också. Du förtjänar bättre.

6) Den sårade, vilsna killen

Den här mannen är mycket lik den ”Jag känner inte mig själv” killen. Han har blivit sårad av någon annan kvinna, har ett barndomstrauma, eller någon annan katastrof som har hänt nyligen i hans liv. Han har gjort sig till offret i vad som har hänt i hans liv och han spelar på din sympati och önskan att ”hjälpa honom att läka.”

Det är väldigt lätt att tycka synd om denna typ av människa. Han framstår som äkta, söt och ack så hjälplös. Han behöver dig och det kan vara mycket lockande. Men var försiktig med att dalta med honom. Det kan vara en berg-och dalbana med dessa typer av män och kan sluta med att han dränerar all din energi. Ibland är det bättre att vara hans vän och tillåta honom att läka på egen hand innan du dyker in något allvarligare.

7) Manipulatorn / Narcissisten

Detta är den farligaste av dem alla. De har massor av karisma och charm, särskilt i början. De vet hur man förför en kvinna och kommer att säga exakt vad du vill höra … speciellt att han ”aldrig har känt såhär förut” och att han känner ”en sådan förbindelse med dig.”

Trots några röda flaggor eller saker från hans förflutna, så får han dig att falla hårt och snabbt. När han har dig där han vill ha dig kommer spelet att börja. Han kan älska dig, men han älskar sig själv mer. Han saknar empati för andra människor och om du någonsin ifrågasätter honom eller vad han gör, kommer han att manipulera dig att tro att du är osäker, svartsjuk, paranoid eller helt enkelt galen. Vid slutet av dagen, så bryr han sig om sig själv och bara sig själv och kommer att använda all form av manipulation att få vad han vill.

spring… bara spring från detta, oavsett hur mycket du älskar honom.

~

Här är det svart på vitt om alla dessa olika typer av män: De mesta av deras beteenden är omedvetna, inte skadliga, och de inser inte att de skadar någon. Det är därför det är upp till oss att undvika dem.

Ibland kan en tålmodig, osjälvisk kvinna spela en stor roll i deras helande, omvandling och hjälpa dem att bli medvetna om sitt beteende och hur det påverkar andra, om du vill ta det ansvaret… så hatten av för dig.

Gå in med ögonen vidöppna och pansar runt ditt hjärta. Dessa typer av relationer kan vara känslomässigt utmattande, utmanande och djupt smärtsamma när de slutar. Skydda dig själv genom att ha en god förståelse om vad du kan förvänta dig innan du går ombord på en resa med någon som matchar dessa beskrivningar.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!