Det HÄR är varför lyckliga par inte talar om deras relationer på sociala medier! Vad tycker du?

Vi lever i en konstig tid, då för vissa människor en status på Internet kan ha större betydelse än vad som händer i den verkliga världen. Vi utvärderar någons liv baserat på de fotografier som visas på deras Facebook-sida och vad de skriver om sig själva. Och vi har ofta fel i våra bedömningar.

Vi har funnit de fascinerande skälen till att lyckliga par inte postar hela sitt liv på nätet, och vi var bara tvungen att dela den med dig.

När människor är lyckliga i deras förhållande, de lever i nuet

Om allt går bra i en människas liv och relationen ser de inte någon mening i att slösa tid på att skriva inlägg på nätet för att bevisa detta faktum till andra. Det är inte att de aldrig tar bilder eller kontrollerar sina socialamedier flöden, men deras liv gör dem redan så glad att de har anledning att vara distraherad av den.

Alla par som inte visar sina relationsproblem på nätet för alla att se kommer att få någonting från det

Att avslöja alla dina personliga problem till alla du känner på sociala medier är den minst effektiva metoden för att lösa era problem. Det kommer bara att göra saker och ting värre i er relation.

Verklig lycka kommer från att bara vara i ett lyckligt förhållande med någon du älskar

Du kommer inte att få någonting från att skicka bevis på hur lycklig du är på din Facebook-sida. Glädjen är i att vara tillsammans, inte meddelanden om att vara tillsammans.

Ingen har nånting att bevisa något för någon

Människor som är i en verkligt lycklig relation har inte något intresse av att använda varandra för att bevisa hur nöjda de är till andra. De är tillsammans eftersom de vill vara med varandra, och de kunde inte bry sig mindre om deras Facebooksida säger ”i ett förhållande” eller inte.

Och det viktigaste …

Forskare har funnit att de som inte använder sociala medier är lyckligare än de som gör det eftersom de inte ständigt jämför sig med sina kollegor och vänner – eftersom alla alltid verkar vara något bättre eller gladare. Vi glömmer alltför ofta att allt som betyder något är våra verkliga liv, våra relationer, våra erfarenheter och våra känslor – och inte det ändlösa sökandet efter popularitet på nätet.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!