Han kallade hennes son motbjudande när hon stod i kön! Hennes svar? PERFEKT!

Även om samhället har gjort framsteg i att acceptera dem som skiljer sig från oss, har vi fortfarande en lång väg att gå. Tyvärr är intolerans fortfarande vanligare än vi vill tro, men det finns de som står upp mot detta okunniga beteende när de konfronteras.

Den unga mamman Dallas Fowler var nyligen på hennes lokala Walmart när hennes tvååriga son Jameus bad om att bäras. När hon plockade upp honom, åkte hans skjorta upp och avslöjade hans stomipåsar, som ledde till att kunden bakom dem i kön fällde en motbjudande kommentar…

Dallas stod i kön på Walmart när hennes son Jameus bad henne lyfta upp honom. Samtidigt som hon plockade upp honom gled hans skjorta upp och visade hans stomipåsar till kunden som stod direkt bakom dem. 

Påsarna på hans mage är för avföring.

Jameus lider Hirschsprungs sjukdom, som orsakar ett problem i tjocktarmen. Sedan födseln har han genomgått mer än 20 operationer för att försöka reparera detta.

När Dallas kom hem skrev hon ett långt inlägg på Facebook för att förklara händelsen till sina vänner och familj.

Det är så tråkigt att oavsett hur stora framsteg vi gör för att acceptera varandra, kommer det alltid att finnas motgångar. Lyckligtvis finns det människor som Dallas och Jameus som stirrar okunnighet i ansiktet och står upp för vad som är rätt.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!