8 tecken på att du betyder mycket för honom! Underbart!

Relationer är tuffa men om de är rätt, så ska de bara göra ditt liv enklare och fyllt med kärlek. Så vad tyder på att du kan se en bekväm framtid med din man? För detta bör du veta om han är kär i dig och villig att spendera sitt liv med dig eftersom många gånger kan du inte veta och att fråga verkar ”desperat”, eller hur? Så här är några tecken som du kan lägga märke till:

Han frågar dig innan han gör planer.

Och det är inte för att du är så dominerande, men eftersom han vill veta om du är fri eller om du planerar att tillbringa tid med honom på samma gång, eftersom du är hans första prioritet.

Han tilldelar inte dig uppgifter.

Han är inte så elak att han ber dig att göra sitt arbete eller avsluta uppgifter i hemmet. Han vet att du har ditt eget liv och eget arbete att göra och inte avsluta hans.

Han håller koll på dig.

Och inte på ett negativt sätt, men eftersom han är orolig för att du är okej, även om han inte är med. Dessutom, när han är med dig kommer han att se till att du inte känner dig svaga och att din hälsa är okej.

Han påminner inte dig om tjänster han gör för dig.

En relation betyder inte att du ska hålla räkningen på saker du gör för din partner. Om din kille gör det, så betyder det att han är lite falsk som påminner dig om allt han gör för dig.

Han är ärlig.

Du har aldrig kommit på honom med att ljuga för dig och han berättar alltid vart han varit och de platser han gick ut. Han gömmer inte undan hemligheter från dig genom att använda lögner.

Han är inte självisk när det kommer till dig.

Det betyder inte att man bör dra nytta av det, men se till att han får uppfylla sina önskemål också, och inte bara hålla sig till dina planer.

Han har inget emot dig.

Han kommer inte att hota dig när ni båda har en diskussion eller hota dig om du lämnar honom.

Ni har rationella argument.

Även om ni båda kan ha irrationella rädslor, behöver ni inte bråka om dem. Argumenten som ni båda har är ganska praktiska och ni båda har alltid en tendens att räkna ut saker!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!