Vad som händer när 2-åringen trillar ur sängen kan vara något av det HEMSKASTE jag sett!

Innan du får barn så behöver du aldrig överväga alla saker i ditt hus som kan utgöra en fara för barn. Det finns ingen brist på potentiella risker, och när du faktiskt blir en förälder, så är det en stor utmaning att barnsäkra ditt hem.

Tyvärr har dessa kinesiska föräldrar lärt sig den hårda vägen hur viktigt det är att se till att huset är helt säker. När deras barn son av misstag föll ur sin säng, blev de chockade av de oväntade skador han fick …

Kinesiska Chen Chens föräldrar var upprörd när han hoppade ur sin säng och av misstag halkade på en boll och föll av, och eluttaget som hade legat på golvet åker rakt in i hans huvud.plug-1

xkb.com

Hans föräldrar rusade honom till sjukhuset där röntgen bekräftade att stiften hade tagit sig in i tvååringens hjärna. Han blev omedelbart inkörd på operation i ett försök att ta bort pluggen utan att orsaka ytterligare skador.

xkb.com

Efter en ansträngande tre timmars operation, lyckades de slutligen att ta bort pluggen och försegla Chen Chens sår. Läkarna är optimistiska och tror inte att han kommer att ha någon bestående skada, men de kan inte veta säkert förrän de utför uppföljande tester. Detta är ett perfekt exempel på varför du inte kan vara nog försiktig när det finns små barn i huset!

xkb.com

Vilken mardröm för alla inblandade! Tack och lov verkar det som Chen Chen kommer att vara okej, men det är fortfarande en hemsk syn att se.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!