Ensamstående eller i ett förhållande, du måste läsa detta! … Det kommer att chocka dig!

Oavsett om du är ensamstående eller gift … du måste läsa detta:

När jag kom hem den kvällen medan min fru serverade mig middag, tog jag hennes hand och sa ”Jag har något att berätta.” Hon satte sig ned och åt tyst. Jag tittade och såg smärtan i hennes ögon. Plötsligt visste jag inte hur jag skulle öppna min mun, men jag var tvungen att tala om för henne vad jag tänkte: ”Jag vill ha en skilsmässa”. Hon verkade inte upprörd av mina ord och frågade mig mjukt, varför? Du är inte en man?

Den natten pratade vi inte, och hon grät. Hon ville veta vad som hände med mig …

-Det var något med vårt äktenskap, men jag kunde inte svara exakt vad. Hon hade förlorat mitt hjärta, och jag hade en annan kvinna vid namn Joan på sidan av. Jag  älskade inte längre min fru, men jag tyckte synd om henne. Med en stor känsla av skuld, skrev jag ett skilsmässoavtal och med detta avtal hon fick huset, bilen och 30% av vår verksamhet.
Hon såg på avtalet och kastade bort det. Hon tillbringade 10 år av sitt liv med mig och nu var vi som främlingar. Jag tyckte synd om henne, för all förlorade tid, energin var inte samma längre men det kunde inte förändras. Jag älskade Joan. Plötsligt började hon skrika. Idén om skilsmässa var nu tydligare för mig.

Nästa dag kom jag hem och jag fann min fru skrivandes vid bordet. Jag åt inte middag och somnade direkt; Jag var mycket trött efter att ha tillbringat dagen med Joan. När jag vaknade, var min fru fortfarande vid bordet. Jag brydde mig inte, jag vände mig om och fortsatte sova. På morgonen introducerade min fru mig för hennes villkor: Hon ville inte ha något av mig, men hon behövde en månads varsel innan skilsmässan.

Hon bad mig om att för en månad, så skulle vi behöva leva som om ingenting hade hänt. Hennes skäl var enkla, vår son hade hel månad av prov och hon ville inte störa honom med vårat brutna äktenskap. Jag höll med, men hon hade en annan begäran: att jag skulle bära henne till vårt rum som den dagen vi gifte oss. Jag trodde att hon blivit bli galen, men jag accepterade hennes villkor.

Min fru och jag hade ingen fysisk kontakt när jag tog henne till dörren den första dagen, mådde båda dåligt. Vår son gick bakom och säger: Pappa bär mamma i hans armar! Hans ord gav mig en hel del smärta.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!