Ägaren till caféet låter hemlös man arbeta en dag! 2 veckor senare händer DETTA!

Cesia Abigail, som äger Abi Café i Minneapolis, Minnesota, kom ansikte mot ansikte med en hemlös man i mars 2016. Efter att ha vandrat in i på kaféet, frågade den hemlöse mannen henne om pengar.

Men Cesia ville inte ge honom pengar gratis. Hon frågade honom varför han inte har ett jobb. Marcus, den hemlöse mannen, förklarade att hans historia av grova brott gjorde det näst intill omöjligt att hitta ett arbete. Ingen skulle anställa honom. Bara för att överleva, var han tvungen att stjäla.

Cesia kunde lätt ha skickat iväg Marcus, men det gjorde hon inte. I stället gjorde hon något som de flesta av oss aldrig skulle ha gjort…

Hon erbjöd honom ett jobb.

Även om hon hade velat, kunde Cesia inte ha erbjudit honom pengar. Hon var trött, överansträngd, underbetald och på väg att förlora sin restaurang. Men hon behövde lite hjälp.

Cesia använde Facebook  för att dela sin berättelse.

”Jag var kort om personal för dagen”, skrev hon. ”Så jag frågade honom. ”vill du arbeta? Jag har ett jobb åt dig! ”

Hans ögon vart vidöppna och hans leende gjorde min dag !!!! Han sa: ”Jag gör vad som helst för lite mat.”

Så nu i nästan två veckor har han varit i tid för sitt tvåtimmarsskift … hjälper till att ta undan skräp, diska, etc.

När jag betalar honom, gissa vad han gör? Han köper mat från min restaurang (han väljer att betala) eftersom det får honom att må bra! ”

Denna fantastiska handling av vänlighet har ändrat Marcus. Han fick en ny typ av stolthet och självkänsla. En dag så delade han sin smörgås med en hemlös kvinna.

Cesia påminner oss på Facebook, ”Gör något snällt för någon i dag och döm dem inte bara för att de ber om pengar, för vi vet inte deras situation … vissa förtjänar en chans. Gud gav mig denna välsignelse, så varför kan jag inte välsigna andra? ”

När var sista gången du gav något till någon mindre lyckligt lottad?

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!