De satt ihop sedan födseln! Men se det underbara ögonblicket när de ska separeras ifrån varandra!

Två år gamla siamesiska tvillingarna Eva och Erika Sandoval skapade rubriker i december 2016 för den mest otroliga orsaken. De bedårande flickorna genomgick en 17 timmar lång operation på Lucile Packards barnsjukhus i Stanford för att skilja kropparna ifrån varandra, en gång för alla.

Tvillingarna föddes förenade vid bröstbenet, diafragman, levern och bäckenet.

Inte bara det, men kirurgen Gary Hartman var särskilt oroad över Erika eftersom hon var så mycket mindre än sin syster. Ju mer vi gav henne att äta, desto större blev Eva ” sade han till FOX.

I den känslomässiga klippet nedan ser Sandoval vi familjen med Eva och Erika i deras sista stund innan den komplicerade operationen. Ni kan föreställa hur nervösa och glada de var när Eva och Erika rullades in i operationssalen.

Det är inget annat än ett mirakel.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!