Hon betalade och gick hem ifrån hårfrisören. Men när hon kommer hem inser hon att de ljög för henne! OJ!

Chemese Armstrong är en 35-årig fitnessexpert. Hälsomedveten och alltid försiktig, är Armstrong väl medveten om att hon är allergisk mot parafenylendiamin (eller PPD), en vanlig ingrediens som finns i hårfärgningsmedel. Så när hon nyligen beslutade sig för att färga sitt gråa hår, rekommenderade hennes hudläkare henne en svart hennabaserad färg, som är växtbaserad och kemikaliefri.

I mars 2016 besökte Armstrong en salong i Austin, Texas. Hon bad stylisten att använda en hennabaserad färg och såg till att varna stylisten om hennes PPD allergi. Men i vilket fall använde stylisten en färgprodukt som innehöll PPD.

Det var inte förrän hon kom hem som hon märkte att något var fel. Hon började svullna upp i hela ansiktet och efter en timme kunde hon inte ens se eftersom hennes ögon var så svullna.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!