Mamman dör för att rädda sin 6-månader gamla dotter … från barnets far!

Kanske är en av våra största farhågor att de människor vi älskar kommer att skada oss. Det som gör detta så skrämmande är naturligtvis att det förekommer alltför ofta.

Det är vad som hände med Jessica Arrendale när hennes make, Antoine Davis en före detta marinsoldat som hade lidit av depression attackerade henne. Men det var vad hon gjorde i sina sista andetag som gjorde henne till en hjälte.

En natt i 2014, så attackerade en före detta marinsoldat som heter Antoine Davis sin 33-åriga flickvän, Jessica Arrendale. Han hade druckit, och paret var i en vårdnadstvist över deras sex månader gamla dotter, Cobie. När de återvände till sitt hem i Smyrna, Georgia, blev Antoine fysisk; Jessica tog ett basebollträ för att försvara sig själv, men Antoine övermannade henne och slog henne flera gånger.

Hollywood Life

Jessica lyckades låsa in sig själv och barnet en trappa upp i badrummet, men Antoine, tog ett gevär och bröt upp dörren och sköt henne i huvudet innan han satte vapnet mot sitt eget huvud. Men i hennes sista andetag, gjorde Jessica något otroligt.

Jessica lyckades på något vis sätta Cobie i säkerhet och vrida sin kropp på ett sådant sätt så att hon skyddades från kulorna. Polisen tror att Antoine skulle ha skadat barnet om hon inte hade skyddats av sin döende mor.

Cobie behandlades för hypotermi, men var i överlag fysiskt oskadd. Antoine hade två barn från sitt tidigare äktenskap som även var i hemmet under den tragiska händelsen, men de lyckades rymma precis i tid.

Även om det inte finns något sätt dessa barn kommer att glömma de tragiska händelserna den natten, så kommer de förhoppningsvis att kunna ta sig förbi detta trauma och finna tröst i Jessicas heroiska insatser.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!