Mamman bär barnen ut ur det brinnande huset! Sedan springer hon tillbaka in och låser in sig!

Den 29 oktober föll hela världen samman för 32-åriga Angel Fiorini och hennes familj. Trebarnsmamman sov i sitt hus i Newman Lake i USA, när det som inte får hända hände. Huset började brinna.

Hon vaknade upp och tänkte omedelbart på barnen. Hon visste att hon var tvungen att rädda dem.

Hon kastade sig in i barnens rum och plockade upp hennes tre år gamla son Vinny, och 18 månader gamla dotter Rosalie. Med ett barn under varje arm, stormade hon ur huset och ut på gräsmattan.
2
Sedan sprang hon tillbaka efter hennes sju år gamla dotter Gianna. Men de små syskonen ville inte lämnas ut på gräsmattan utan modern, så de försökte att följa henne in i huset. Angel såg ingen annan lösning än att låsa dörren bakom sig när hon gick in för att få ut Gianna, så att de minsta barnen inte kunde komma in.
2

Men när Angel kom tillbaka till hallen med den äldsta dottern, var rummet så fyllt med rök så att hon knappt fann dörren. Hon var livrädd att Gianna skulle skadas, så hon låg över hennes dotters kropp för att skydda henne från lågorna och röken.

Slutligen såg en av grannarna i området huset som brann, och ringde räddningstjänsten.
När Angel och Gianna togs ut ur huset var de båda medvetslösa, men fortfarande vid liv.
2

Angel hade räddat hela familjen. De yngsta barnen överlevde med endast mindre skador. Gianna hade andra gradens brännskador och var tvungen att läggas in på sjukhus under två veckor. Angel, hade dock andra och tredje gradens brännskador på halva kroppen. Hennes tillstånd var mycket kritisk efter branden, men fem veckor efter den fruktansvärda händelsen blev hon bättre så att hon kunde få åka hem till sina barn igen.

Alla barn lever fortfarande, tack vare Angel.

Hon är verkligen en sann hjälte! Vi önskar henne all lycka i livet och hoppas att hon kommer att se barnen växa upp och vara glad. De måste vara glad över att få en sådan bra mamma!
2


DELA gärna den här mamman heroiska insats med dina vänner och bekanta på Facebook!