När hon får reda på att barnet är sjukt, så ordnar de en fest. Ett år senare ser något som hon aldrig skulle ha trott!

När du först ser den här bilden av lilla Clara Ray från New York, verkar det inte som något speciellt. Men det är ett mirakel att mamman Johanna Morton fick uppleva detta. Ett år tidigare hade ingen trott att Clara Ray skulle leva för att beundra snön.

2
Det hela började den 23 december 2015. Johanna är 12 veckor gravid, så långt har allt gått bra under graviditeten, och Johanna har varit frisk och optimistisk. Men det var vid en undersökning som läkarna upptäckte att något var fel med barnets hjärta. Något mycket allvarligt. Läkaren se att barnet sannolikt skulle vara dödfött.

Läkarna kan inte med säkerhet säga vilken hjärtdefekt barnet lider av. 
2
Den 14 juni kommer Clara Ray till världen med kejsarsnitt, och föräldrarna är glada.
2
Men bara sex dagar efter födseln måste Clara Ray genomgå hjärtkirurgi.
2
Detta år kommer att bli ett speciell julfirande för familjen, ingen hade trott att hennes dotter skulle få uppleva vintern alls. Så det är verkligen ett mirakel för Johanna att se dottern beundra snön. Glatt berättar Johanna hur tacksam hon är för detta: ”Hon ser snö för första gången. Jag kan inte beskriva känslan när jag ser hennes leende. »
2
Vilken vacker stund. Den största önskan som denna familj hade har besannats.
DELA gärna det här med dina nära och kära på Facebook!