Mamman visste att hennes ofödde dotter skulle ha missbildningar! Men läkarna är chockade när han föds!

Grainne Evans blev tillsagd att avbryta sin graviditet. Läkare hittade avvikelser i hennes ultraljud och rådde henne att avbryta.

Grainne avvisade hennes läkares råd, och födde hennes flicka, Tessa Evans. Tessa föddes med medfödd arhinia, ett tillstånd som orsakar att en individ föds utan näsa. Det finns färre än 50 fall rapporterade i historia. Oddsen är 1 på 197 miljoner.

”Jag kände mig så ensam och hjälplös, jag skulle skydda mitt barn och vill hjälpa, men jag kunde inte.”

Lyckligtvis, tack vare 3D-teknik, har läkarna kommit fram till ett unikt sätt infoga en form av en faux näsa på Tessas ansikte.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!