Hon skulle adoptera ett barn från barnhemmet . Men när hon kom, upptäckte hon den FRUKTANSVÄRDA sanningen!

När Priscilla Morse från Tennessee upptäckte bilden av det här barnet på Facebook krossades hennes hjärta. På bilden ser hon en liten pojke från ett barnhem i Bulgarien som är allvarligt undernärd. I det ögonblicket förstår kvinnan omedelbart att hon måste göra allt hon kan för att hjälpa barnet.

ryan2
Priscilla åker för att besöka barnet i juni 2015 i sitt hemland. Nu hon väl är där får hon höra den fruktansvärda sanningen om den lilla pojken: Det är inte en baby, utan ett 7-årigt barn. Det första den chockade kvinnan tänker är att den här pojken kommer att dö.

ryan3
Men innan hon kan ta pojken hem, tar det fyra långa månader. Mamman reser till Bulgarien igen och kan äntligen få pojken från barnhemmet .
ryan4
”Hans tillstånd var mycket kritisk”, säger Priscilla . ”Läkarna frågade om hans ålder, och ingen hade någonsin sett en sådan liten vid en ålder av 7 år. »
ryan5
Men han återhämtade sig snabbt och mår nu bra.

ryan7
”Alla sa till mig att förbereda mig för att han kunde dö. Han var så svag att han kunde dö av någonting så enkelt som en förkylning. ”Men lyckligtvis hade de fel: pojken blir större och starkare varje dag. ”Han är inte längre den lilla, ledsna pojken som var nära döden. Han har varit en glad pojke full av skratt som älskar kramar och lek. »

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!