Chefen låter killen arbeta även fast han är skadad. Varför han behöver pengar? Jag kan inte tro det!

En kund som besökte snabbmatskedjan Chick-fil-A i Indianapolis, Virginia i USA för en måltid. När han kommer hem sätter han sig vid datorn, skriver och historien om kassören han var så imponerad av och publicera berättelsen med en bild av honom på Facebook:

”Kära Chick-fil-A,

För en timme sedan var jag i eran restaurang på Rockville Street i Indianapolis. Kön vid drive-in var för lång, så jag bestämde mig för att komma in. Sedan såg jag en ung man som arbetade med gips på armen, med en halskrage och en bruten arm. Det är alltid beundransvärd att arbeta i ett sådant tillstånd,  att se någon som fungerar så från den generationen är riktigt bra.

När jag hade beställt mat, frågade jag vad som hade hänt honom. Han sade att han hade varit inblandad i en bilolycka för några dagar sedan, men han behövde pengar. Han nehövde tjäna pengar för att hjälpa hemlösa i jul.

Tillsammans med några vänner vill jag hjälpa honom och hans projekt, så jag ber er om ni också vill hjälpa till. Kanske erat varumärke kan sponsra med mat och dryck? Hans namn är Jakeem Tyler. »
2

Jag beundrar Jakeem Tyler. Förhoppningsvis samlar han framgångsrikt in mycket pengar till de hemlösa. Han har redan fått en kund att tänka på arbetsmoralen i hans generation.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!