Pojken skickar i hemlighet ett brev till jultomten! Då ser mamman att det var henne pojken skrev om! Underbart!

Vanligtvis skriver små barn brev till tomten och ber om leksaker och presenter. Men en 12-årig pojke skrev ett brev till tomten där han bad om något mycket mer trängande.

Arnulfo Guerra jr ville ha ett nytt hjärta till sin mor. De flesta 12-åringar har redan gett upp att tro på Jultomten, men när din mamma kan tas från dig, kommer du kanske att börja tro på mirakel igen.

”Jag tror på dig och mirakel, tomten” skrev Arnulfo. ”Jag vill inte ha leksaker, jag vill bara ha ett [friskt] hjärta till min mamma, hon är sjuk. Jag är ledsen för att hon är 46 år och jag bara är 12, den 18 mars kommer jag att vara 13, tonåring, jag behöver henne länge till, jag och min pappa ber hela dagen för mamma … jag vill se min mamma frisk och lycklig. ”

Brevet överlämnades till Channel Fire Department av en socialarbetare. En grupp av brandmän överraskade pojken i sitt hem med en cykel och några leksaker.

Det var då som hans mor fick veta att hennes sons brev till tomten handlade om henne.

Arnulfos mamma har varit på en donatorlista i ett år redan men kan behöva vänta ytterligare fyra.

”Min fru är väldigt glad”, sade fadern, Arnulfo Guerra Sr. ”Vi är alla mycket nöjda.”

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fina video med dina vänner på Facebook!