Hon ser att pojken saknar näsa och tar hand om honom direkt! Men de får bara 1 månad tillsammans!

När 5-åriga Jay föddes blev han övergiven av hans familj i Kina. Även om vi inte vet varför hans biologiska föräldrar lämnade honom, kan man anta att det är på grund av sin ovanliga missbildning.

Jay har ingen näsa och han är ett av endast 44 fall i världen att födas på detta sätt. Deformiteten fick honom att bli blind.

Efter att ha tagits till ett barnhem, flögs han sedan till Amerika för att bli en del av ett program som hjälper barn från andra länder med funktionshinder att hitta hem. Men deras första stopp är alltid tillfälliga.

Hans fostermor vid tidpunkten för när detta klipp spelades in, Amanda, berättar om den tillfälliga situationen som de har på plats, och hennes hopp om att hitta ett kärleksfullt hem till honom.

I videon, leker Jay med Amanda och Gary som alla barn skulle. Hans skratt är smittsam, hans leende är vackert, och han förtjänar att ha ett kärleksfullt hem precis som någon annan gör.

Jag skulle säga att det finns en silverkant i det faktum att hans biologiska föräldrar lämnade honom. Klart de inte kunde ge honom den vård han behöver. Men förhoppningsvis får han det i Amerika snart.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!