Är din andra tå längre än stortån? I så fall säger det något om dig! WOW!

Människor i vissa länder tror att fötterna fungera som en spegel till resten av kroppen och den totala personligheten.

Om det finns klumpar, förhårdnader eller du har smärta i fötterna, indikerar de problem på annat håll. Till exempel, är valven kopplade till ryggraden, vilket innebär ett problem i vissa fall. Dessutom är det troligt att kropp och själ är kopplade och fysiska problem kan orsakas av personligheten. Det sägs att fötterna visar allt om människor från hur deras matsmältningssystem fungerar och även läget i deras relationer. Genom att titta på dina fötter kan du se om du är en vild och äventyrlig person, eller önskar stabilitet, ordning och harmoni i livet. På samma sätt storlek och längden på tår har en annan betydelse som att ha en lång andra tå är associerat med att vara härdad.

Stortån
Människor som har en stortå som är mycket längre än de andra tårna är smarta och kreativa. De har alltid ett smart lösning på problemen. Dessa människor ser saker ur olika perspektiv, men också att de kan ha problem med fokus och inte slutför saker.
2
Å andra sidan, om stortån är liten, betyder det att du kan göra många saker samtidigt.
Du delegerar effektivt och är effektiv. Du använder din karisma för att påverka andra med dina idéer.
2
Andra tån
Personer med lång andra tå är kvalitativa ledare. De är dynamiska och kreativa, och kan vara diktatoriska. Men människor med mindre andra tå önskar harmoni.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!