Parets bröllopsfoto sprider sig i rekordfart på internet av en HJÄRTSKÄRANDE orsak! WOW!

En döende cancerpatient från Nashville, Tennessee i USA, gifte sig med kärleken i hans liv när han bara hade några veckor kvar att leva.

Chris Ford, 26, hade en enda sista önskan: att gifta sig med sin älskling Nicole Wismer, 22. De planerade att vigas i oktober, men läkarna sa till Ford att ha inte hade så länge kvar att leva.

Bröllopet hölls 28 augusti på en plats i östra Nashville, enligt Daily News Journal.

”Det spelar ingen roll hur länge du har varit tillsammans, det spelar ingen roll om omständigheterna – det bör inte spela någon roll. Jag älskar honom så mycket”, säger Nicole Ford efter bröllopet.

Chris hade slagits med cancern i nästan ett år och fick en 80 procents chans att överleva, rapporterar KUSA. Han fick diagnosen skivepitelcancer i mun och svalg kort efter födelsen av hans son, Tristan.

”Under behandlingen, fortsatte hans tumörer att växa och växa. De växte också i hans lungor och några av hans andra organ. Ungefär en månad senare var diagnosen terminal ”, säger Amy Ford, Chris mamma.

2

Chris var oförmögen att stå under långa perioder och var tvungen att bära en syrgasmask när han väntade på sin brud. Han eskorterades ner i gången av sin far, som höll Chris stabil eftersom han hade svårt att gå.

Så snart bruden gick ner för gången, spreds ett stort leende över Chris ansikte. Eftersom hans cancer hade gått så långt, var han oförmögen att tala.

Chris lyckades ändå att dansa med Nicole trots hans tillstånd.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!