Hans föräldrar trodde inte att det var allvarligt. Men när läkarna ser barnets hudfärg får de PANIK!

Den australiska paret Josh Roberts och Katelyn Galea var lyckliga tillsammans, och redo för nästa steg. Glädjen var obeskrivlig när Katelyn så småningom blev gravid och födde Archie i juli 2016. Den lilla solstrålen blev omedelbart parets första prioritet, och det är inte förvånande att de blev orolig när sonen plötsligt blev allvarligt sjuk efter fem månader. De ville inte överreagera – som senare skulle det visa sig vara ett stort misstag.
002f
Archies barnläkare trodde först att det var en ofarlig öroninfektion . Strax efter började Archies läppar missfärgas : De gick från att vara rosa och fina till ohälsosamt gråa. Då tog Katelyn och Josh med sin son till närmaste sjukhus. För var varje minut som gick blev Archie mer och mer missfärgad . Det unga paret fruktade att de inte skulle nå sjukhuset i tid, men efter 40 minuter kom de slutligen fram.
002f
Och det var inte en enda minut för tidigt. Den grå-lila färgen hade spridit sig över hela kroppen. Laboratorietester visade att Archie hade dödlig meningokockinfektion . Infektionen påverkar hela kroppen.
002f
5 månader gammal Archie fick ligga på sjukhus under flera månader.

För att samla in pengar för vårdkostnader , började föräldrarna en insamling på nätet. Tack vare generösa människor från hela världen, och de utomordentliga insatser ifrån läkarna, är Archie nu frisk igen, och han kan snart åka hem från sjukhuset.
002f

Och lyckligtvis hans far rätt. Allt är inte över, men läkarna säger att Archie kommer att bli helt återställd . Sedan kan familjen förhoppningsvis starta ett nytt, bekymmersfritt liv.

Vänligen dela den här artikeln med dina vänner på Facebook!