Liten flicka dör nästan efter att skolpersonalen ignorerar ett litet sår på hennes knä!

Att springa runt och leka är en naturlig del av att vara barn, och det händer ju att barn slår sig. Självklart vill ingen se barn i smärta, men många föräldrar och lärare lär sig att acceptera det faktum att det kommer att hända förr eller senare.

Problemet uppstår emellertid när mindre skador blir felaktigt behandlade eller inte blir behandlade alls.

Det var problemet för 3-åriga Abbi Holland som fick ett skrapsår i skolan. Vad som hände sedan tvingade hennes föräldrar att köra henne till sjukhuset.

Treåriga Abbi Holland från England snubblade och skrapade hennes knä medan hon lekte på hennes skolas lekplats. Personal på skolan trodde att de hade gjort allt de kunde genom att tvätta såret med en fuktad pappershandduk , men de kunde inte ha haft mer fel.

002f

Bara timmar senare, hade Abbi en hög feber.

Eftersom såret inte hade rengjorts eller täckts som det borde ha blivit, blev det infekterat. På sjukhuset försökte läkarna bota infektionen med antibiotika, men det gav henne en allvarlig allergisk reaktion. Ännu värre: Abbi var tvungen att stanna på sjukhuset i fyra månader, eftersom infektionen orsakade ett problem med aortaklaffen, som krävde operation.
002f
Tack och lov, var operationen en framgång, men den nu 7-åriga Abbi kommer att kräva framtida operationer och medicinering för resten av sitt liv. Samtidigt hoppas hennes föräldrar att dela Abbis berättelse, så de kan utbilda människor om vikten av grundläggande första hjälpen.
002f
”Vi försöker inte prata illa eller svartlista någon, vi vill bara främja grundläggande första hjälpen och få ut budskapet om hur viktigt det är.”
002f

Det finns inget mer skrämmande än att få reda på att ditt barns liv är i fara, men det verkar som Abbis föräldrar vände denna fruktansvärda erfarenhet till något positivt. Förhoppningsvis kommer hon att fortsätta att hålla sig frisk och säker!

Dela denna viktig historia med dina vänner nedan!