Han ser den hemlösa gå tomhänt från McDonalds – då går han in och gör en CHOCKERANDE beställning!

När den här mannen gick till McDonalds i Asheville i USA, hade förmodligen inte kvinnan i kassan trott att han skulle göra en sådan stor beställning.

YouTubaren, kallar sig Lextasy och han beställde nämligen 50 stycken hamburgare. Men slappna av – det var inte för att han skulle delta i en hamburgerätar-tävling. Han skulle i själva verket ge de hemlösa i staden en liten ljuspunkt den dagen.

Han tog med sig hela 50 cheeseburgare och körde runt och delade ut till dem han såg som behövde. Och de hittar plötsligt ett bekant ansikte – det vill säga samma person som de mötte på vägen till McDonalds, som gick tomhänt ut. Är det inte trevligt? Förhoppningsvis inspirerar de andra att göra något för de hemlösa i sina egna städer!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!