I hemlighet kontaktar dottern en främling på Internet. När någon knackar på dörren, får mamman en CHOCK!

Detta är en sann historia om en 16-årig flicka med ett hjärta av guld. Efter att ha sett sin mammas dagliga kamp för att ta hand om familjen, bestämde hon sig för att göra något.

Men hon hade inte ens drömt om att hennes ansträngningar skulle sluta så här …

16 år gamla Maiya James bor med sin mamma och syster i Philadelphia, i den amerikanska delstaten Pennsylvania. Systern Mariah är handikappad och behöver vård 24 timmar om dygnet. Deras mamma är ensam, och tar hand om Maiya och Mariah så gott hon kan. Hon ger dem mat, kläder och ett kärleksfullt hem.

Dessutom kör hon Mariah till sjukhuset med jämna mellanrum för att genomföra rutinundersökningar.

Men en dag hände något otursamt: Familjens bil gick sönder. Mamman visste inte hur hon skulle ta Mariah till och från sjukhuset, och hon hade inte råd att reparera bilen.

Maiya beslutade sig därför för att hjälpa sin mor. Hon sökte efter bilverkstäder på nätet, och så småningom fann hon vad hon sökte. Hon visste att hennes mor inte hade några pengar, så hon skrev till bilverkstaden och förklarade situationen.

När de anställda på Dani Auto läste Maiyas brev, blev de rörda till tårar. Fadern och sonen Joe och Dani Levi beslutade då att hjälpa familjen, även om de inte skulle få betalt för det.

Joe och Dani dök upp hemma hos Maiya och familjen, med goda nyheter.

Maiya var överlycklig att de hade läst hennes brev. Men det stod snart klart att Joe och Dani inte hade för avsikt att reparera bilen … I stället gav de familjen en ny van!

Maiyas mor bröt samman i tårar när hon insåg vad som hände. Se hennes reaktion i den hjärtvärmande videon nedan.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!